SPOR MEDYASI

Yıldırım Demirören Arda Turan'a yüklendi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan ile ilgili olarak, konuştu.

Yıldırım Demirören Arda Turan'a yüklendi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Spor kanalında milli takımdaki krizi ve gündemdeki konuları değerlendirmek için programa katıldı. 

"HERKESİN ÖNÜNDE OLMAMALIYDI!"

Arda'nın televizyon programlarına katılmasıyla ilgili konuşan Demirören, "Prim kavgası olmadı. Tabi ki takım kaptanı, hocasıyla primle ilgili konuşabilir. Ancak konuştuğu yer yanlıştı, seyircilerin önünde, antrenman sahasında.."

Yıldırım Demirören Burak Yılmaz'ı ifşa etti

"TEKNİK OLAYLARLA İLGİLENMEDİM"

"Hocamızla biz idari konuları konuşabiliriz. Ben teknik olaylar ile hayatım boyunca ilgilenmedim. Bir futbolcunun oynayıp oynamaması başkanın işi değil. Arda 6 ay Barcelona'da oynamadı. O zaman A Mili Futbol Takımı'na alınmıştı. Hocamız Hırvatistan maçı öncesi nezaketen basına açıklamadan 5 dakika önce listeyi bana gönderdi. Ben bakmadım." 

 "SÜREKLİ ARDA'YI SORUYORSUNUZ"

''Arda'yı sürekli soruyorsunuz. Selçuk'ta alınmadı. Burak Yılmaz'da alınmadı. Bizim işimiz bunları hocaya söylemek değildir. Teknik olarak hocamız almak istemedi. Başka bir sorun yok. İnşallah Neymar ve Messi'yi Barcelona'da keser İdari bir şey olsa hocamız bizimle paylaştırdı. Teknik nedenlerden dolayı kadroya giremedi" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER