FUTBOL

Yıldırım Demirören özel çocuklardan özür diledi

Avrasya Özel Çocuklar Derneği'nde eğitim gören çocuklar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan idari merkezine ziyarette bulundu.

Yıldırım Demirören özel çocuklardan özür diledi - Sayfa 1

Avrasya Özel Çocuklar Derneği'nde eğitim gören çocuklar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan idari merkezine ziyarette bulundu. Avrasya Özel Çocuklar Derneği'nde eğitim gören çocuklarımız, TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuğu oldu.

Yıldırım Demirören özel çocuklardan özür diledi - Sayfa 2

TFF'nin davetlisi olarak Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni misafiri olan çocuklarımız, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve A Milli Takım oyuncuları ile bir araya geldi.

Yıldırım Demirören özel çocuklardan özür diledi - Sayfa 3

Başkan Yıldırım Demirören özel olarak ilgilendiği çocuklarımız ile sohbet ederken hatıra fotoğrafları da çekildi.

Yıldırım Demirören özel çocuklardan özür diledi - Sayfa 4

Avrasya Özel Çocuklar Derneği'nde eğitim gören çocuklarımız, 5 Eylül'de Eskişehir Yeni Stadyumu'ndaki Hırvatistan müsabakasını da Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuğu olarak tribünden izleyecek.