DÜNYADAN FUTBOL

Zlatan'a yapılan para teklifi akılalmaz!

Manchester United'ın İsveçli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic'e yaptığı sansasyonel transferlerle ünlenen Çin Ligi'nden inanılmaz bir teklif var.

Zlatan'a yapılan para teklifi akılalmaz!

Manchester United'in 35 yaşındaki İsveçli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic'e eşi benzeri görülmemiş bir transfer teklifi var.

Daily Mail gazetesinde de yazılan haberde 'Kırmızı Şeytanlar'ın çılgın golcüsü Ibrahimovic'e transfer piyasasını yapmış oldukları transferler ile altüst eden Çin Ligi'nden uçuk bir teklif geliyor.

Daha önce Çin Ligi'nden gelen 100 milyon Euro'luk teklifi elinin tersiyle iten ve paradan çok kariyerinde bir adım daha yükselmeyi hedefleyen vizyona sahip İsveçli yıldız futbolcunun menajeri Mino Raiola da Zlatan'ın paradan daha çok önemsediği şeyin başarı olduğunu vurgulamıştı.

Quaresma'nın yaptığı hareket olay oldu

Dünyanın en iyi ligleri seviyesine girmek gibi bir hayali olan Çin Ligi'nin Çin hükümetinden de destek aldığı ifade edildi.

Bu amaçla transfer politikasını sürdürmeye devam eden Çin Ligi ekiplerinden bir takım, Zlatan Ibrahimovic'e tam 143 milyon Euro ödemeye hazır. Bu da Türk Lirası ile hesaplandığında yaklaşık 523 milyon TL yapıyor.

Zlatan'ın yapılacak bu teklif karşısında nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu. Daha önceki açıklamalarında Çin değil Amerika Ligi'ne gitmek istediğini ifade eden Ibrahimovic'in sözlerini yerine getireceği tahmin ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER