MİLLİ TAKIM

Hacklenen doping belgelerinde Arda Turan'ın ismi çıktı

2010 Dünya Kupası'nda tıbbi amaçları yasaklı madde kullanan futbolcuların ismini açıklayan hacker grubunun belgeleri arasında, Arda Turan'ın da ismi yer alıyor.

Hacklenen doping belgelerinde Arda Turan'ın ismi çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından FIFA Anti-doping ajansına gönderilen Arda Turan'a ait sağlık raporu ve Terapötik kullanım istisnası başvurusuyla ilgili 4 adet mail sızdırıldı.

Yazışmalarda FIFA Antidoping Ajansı yetkililerinin kendi aralarında konuyla ilgili görüş belirtmeleri yer alıyor.

YASAKLI MADDE KULLANMAK İÇİN İZİN İSTEMİŞ

CNN Türk'ün haberine göre bu mail'lerde Arda Turan'la ilgili bir başvuru ve sağlık raporunun ek olarak yer aldığı görülüyor. Sızdırılan yazışmalarda Arda Turan'ın sırtındaki bir problemle ilgili olarak tedavisinde triamcinolone kullanılmasıyla ilgili talep yer alıyor.

Galatasaray’da FETÖ’cü endişesi! Değişiyor…

Eklenen raporda Arda Turan'ın sırtındaki problemler için tüm yöntemlerin kullanıldığı ancak sonuç alınmadığı belirtilirken son seçenek olarak sözü edilen 'Triamcionolon' etken maddesini içeren müdahaleye ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor. Burada TFF ve Arda Turan doğru olanı yaparak yasaklı olan bu ilacı kullanmıyor. Önce durumu FIFA'ya bildirerek tedavi amaçlı kullanım için izin istiyor.

Roberto Carlos'a mahkemeden şok karar!

KARAR VERİLMESİ İSTENİYOR

Yazışmalarda ise sorunun gerçekten 'Triamcionolon' kullanımını gerektirip gerektirmediği tartışılırken bu konuyla ilgili bir karar verilmesi isteniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER